Botë

SHBA-së “po i mbyllet mundësia” për frenimin e koronavirusit

Foto: Reuters
 

Sekretari amerikan i Shëndetësisë, Alex Azar ka paralajmëruar se SHBA-së “po i mbyllet mundësia” për të ndërmarrë veprime për frenimin efektiv të koronavirusit, teksa numri i rasteve të konfirmuara në këtë shtet e ka kaluar 2.5-milionëshin.

Azar i është referuar rritjes së shpejt të numrit të të infektuarve. Shumë shtete në jug dhe perëndim të SHBA-së kanë regjistruar rritje të numrit të të infektuarve, pas lirimit të masave.