Botë

Biden gëzon epërsi ndër votuesit e moshuar

 

Republikanët dhe demokratët po përpiqen të tërheqin votuesit më të moshuar, 65-vjeç e sipër. Sipas anketave, demokrati Joe Biden po avancon me këtë grupmoshë krahasuar me Presidentin Trump.

Gara për të tërhequr amerikanët e moshuar do të shfaqet edhe më qartë në shtetet fushë-betejë që kanë popullata më të mëdha të këtij grupmoshe, si Florida dhe Arizona, thotë Thomas Volgy i Universitetit të Arizonës.