Botë

Maqedonia heq kushtet për kalim kufiri

 

Maqedonia e Veriut ka vendosur që nga 26 qershori të lejojë hyrjen në këtë vend pa asnjë kusht, duke hequr kushtin e testimit për koronavirus dhe atë të vetizolimit 14-ditor.

Mediat në Maqedoni kanë njoftuar se Qeveria e Maqedonisë ka vendosur sot po ashtu për hapjen e transportit në aeroportin ndërkombëtar të Shkupit dhe atij në Ohër, me protokolle të veçanta për punë.