Botë

Rikthimi i shumëpritur në kafene

 

"Unë kam qenë duke e pritur këtë ditë”, ka thënë ajo. "Të jesh e rrethuar me njerëz dhe të mos jesh vetëm!", ka thënë Mathilda.

Mathilde kishte veshur një fustan shumë të bukur dhe kishte ndrequr flokët në mënyrën perfekte. Jeta publike ka kërkuar gjithmonë përpjekje shtesë. Kafenetë dhe restorantet kanë vendosur rregulla të reja për uljen, procedurat e reja të pastrimit, dhe mund të shohësh dezinfektues të duarve ngado që shikon.