Botë

COVID-19 “merr kahe tjetër në Afrikë”, thotë OBSH-ja

Foto: AP
 

54 shtetet e Unionit Afrikan kanë raportuar një total prej 103,933 rasteve me koronavirus deri sot, sipas Qendrës Afrikane për Kontroll të Sëmundjeve.

Deri më tani shtetet afrikane kanë raportuar 3,183 vdekje nga COVID-19, dhe 41,473 njerëz janë shëruar që nga shfaqja e virusit për herë të parë në këtë kontinent para 14 javëve.