Botë

Bilanci botëror nga Covid-19: Mbi 3.4 milionë të infektuar, 1.1 milion të shëruar dhe 244,803 viktima

Bilanci botëror nga Covid-19: Mbi 3.4 milionë të infektuar, 1.1 milion të shëruar dhe 244,803 viktima
 

Sipas të dhënave më të fundit në faqen “worldometers” tregohet se numri i vdekjeve ka shkuar në 244,803, ndërsa numri i rasteve pozitive me Covid-19 në 3,485,255 dhe numri i të shëruarve në 1,124,441, në të gjithë botën.

Sipas këtyre të dhënave numri i të vdekurve nga koronavirusi i ri (COVID-19) në mbarë botën ka tejkaluar shifrën 240 mijë.