Botë

Danimarka rihap sallonet e floktarëve

 

Danimarka ka filluar me hapjen e shkollave për fëmijë këtë javë, ndërsa tani do të lejojë edhe hapjen e salloneve të ondulimit, floktaritë dhe studiot e tatuazhit.

Kompanitë që do të kthehen në punë do të duhet të ju përmbahen udhëzimeve.