Botë

Mbi 2,1 milionë të infektuar me Covid-19 në botë, 146 mijë viktima dhe 552 mijë të shëruar

Foto: Reuters / ilustrim
 

Numri i të infektuarve nga Covid-19 në gjithë botën ka kaluar në mbi 2,1 milionë, përkatësisht 2,183,964 sipas Worldometers.

Ndërkohë numri i viktimave ka shkuar në 146,873.