Botë

Pandemia po teston liderët botërorë

Pandemia po teston liderët botërorë

Moskë, 5 prill (AJ) – Pandemia COVID-19 po kërcënon jetën dhe të mirat materiale anembanë botës.

Për vetëm tre muaj, më shumë se një milion njerëz janë infektuar anembanë botës në 180 shtete, përderisa më shumë se pesëdhjetë mijë kanë vdekur në kohën kur Kombet e Bashkuara po i referohen pandemisë si “kriza më sfiduese” për botën pas Luftës së Dytë Botërore.