Botë

CDU sërish në duart e burrave

CDU sërish në duart e burrave

Berlin, 12 shkurt– Dorëheqja e Annegret Kramp-Karrenbauer pritet ta lerë sërish partinë Unioni Kristian-demokrat (CDU) në duart e burrave, ku pritet që kreu i ri i saj t’i paraprijë kandidaturës për kancelar duke hedhur poshtë ambiciet dhe idetë e AKK-së.

Kancelarja Angela Merkel, e mbetur pa trashëgimtare, lufton për mbijetesë me fjalë që tingëllojnë, edhe një herë, si paralajmërim.