Botë

Palestinezët vendosin të pauzojnë protestat për tre muaj

Palestinezët kanë bërë të ditur se do të kenë një pauzë prej tre muajsh në protestat paqësore të quajtura “Marshi i Madh i Kthimit”, që organizohen kundër bllokadës që Izraeli ua bën atyre.

Kreu i Komisionit të Lartë Kombëtar i Marshit të Madh të Kthimit dhe Ndërprerjes së Bllokimit të Gazës, ka thënë se protestat nuk do të organizohen deri më 30 mars 2020. Ndërsa protestat pas kësaj date do të organizohen në baza mujore, raporton KTV.