Botë

Të krishterët festojnë në të gjithë botën, nuk pati incidente

Kryesisht në qetësi dhe pa incidente ka kaluar Dita e Krishtlindjes në botë. Festa më e madhe u shënua në Jerusalem.

Aty patriarku Pierbattista Pizzaballa, e udhëhoqi meshën kryesore të Krishtlindjes në Bregun Perëndimor, transmeton KTV. Ndërsa, qindra turistë nga e gjithë bota së bashku me presidentin dhe kryeministrin palestinez, ishin të pranishëm.