Botë

Greva paralizon trafikun në Paris

Greva paralizon trafikun në Paris
 

Në ditën e pestë të grevës kundër reformës së sistemit të pensioneve në Francë, trafiku në Paris është paralizuar pasi disa linja metro janë pezulluar dhe mijëra nisje të trenave janë anuluar.

Rrjeti Kombëtar Hekurudhor SNCF rekomandoi që pasagjerët të qëndrojnë në shtëpi ose të përdorin “mjete alternative të transportit” për të shkuar në punë për shkak të rreziqeve të sigurisë, raporton AP.