Botë

Buxheti i BE për 2020 në ngërç

Buxheti i BE për 2020 në ngërç

Parlamenti dhe Këshilli Evropian nuk kanë arritur marrëveshje për buxhetin e BE-së për vitin 2020.

Negociatave u është lënë kohë deri mesnatën e së hënën për arsye të kontradiktave mbi shpenzimet.