Botë

Jep dorëheqje kryeministri i Libanit

Jep dorëheqje kryeministri i Libanit
 

Kryeministri i Libanit, Saad Hariri, njoftoi se ka dhënë dorëheqje pas protestave që kanë kapluar vendin gjatë dy javëve të kaluara.

Hariri tha se vendi kishte arritur në një pikë të bllokadës, dhe se kishte nevojë për një lëkundje, në mënyrë që të ndërpritet kriza.