Botë

Senatori Romney hapi Twitter me emër të rremë

Senatori Romney hapi Twitter me emër të rremë

Senatori republikan Mitt Romney, ka konfirmuar se përdor një llogari sekrete me emrin Pierre Delecto.

Në një intervistë për revistën “The Atlantic”, ish-kandidati presidencial, ka thënë se në atë llogari nuk ka bërë postime, por e shfrytëzoi për të përcjell fshehtas zhvillimet dhe diskutimet politike.