Botë

Murgesha indiane akuzon Vatikanin

Një murgeshë katolike indiane që protestoi kundër një peshkopi të akuzuar për përdhunim, ka thënë se asaj i është mohuar drejtësia nga Vatikani.

Selia e Shenjtë kundërshtoi apelin e murgeshës Lucy Kalappura, kundër pushimit të saj nga Kongregacioni Françeskan në shtetin Kerala, transmeton KTV. Ajo tha se nuk do të largohej nga manastiri dhe tani planifikon të shkojë në gjyq.