Botë

Pesëmbëdhjetë vjet nga tragjedia që tronditi botën dhe transformoi Rusinë

Pesëmbëdhjetë vjet nga tragjedia që tronditi botën dhe transformoi Rusinë

Më 1 shtator, 2004, Shkolla numër 1 në Besllan të Osetisë së Veriut mirëpriti nxënësit pas pushimeve verore.

Turma prej 1,128 prindërish, mësimdhënësish dhe nxënësish u mblodh në oborr në orën 9:00 të mëngjesit për ceremoninë që shënonte fillimin e vitit të ri shkollor.