Botë

Corbyn në përkrahje të referendumit të dytë për mbetjen e Britanisë në BE

Partia opozitare britanike, ajo Laburiste, ka dalë me qëndrim zyrtar për përkrahjen e një referendumi të dytë për mbetjen e vendit në BE.

Lideri i saj, Jeremy Corbyn, në një intervistë u ka bërë thirrje Boris Johnsonit dhe Jeremy Huntit, kandidatëve për kryeministër të Britanisë, që të thërrasin referendum të dytë për këtë çështje.