Botë

Moti i nxehtë shkakton zjarre masive në Spanjë

Moti i nxehtë shkakton zjarre masive në Spanjë
 

Qindra zjarrfikës janë duke u përpjekur të shuajnë zjarret në rajonin e Katalonjës së Spanjës, pasi temperaturat janë ngritur në 40 gradë celsius nëpër disa pjesë të Evropës.

Zyrtarët thonë se zjarret mund të përhapen shpejt, dhe se janë me përmasat më të rënda në 20 vitet e fundit.