Botë

Rrihet deputetja në parlamentin e Kenisë

 

Deputetet e parlamentit të Kenisë kanë braktisur sallën, pasi njëra prej tyre është sulmuar nga një koleg. Ato dolën nga salla në momentin kur po lexohej buxheti i shtetit derisa kërkuan arrestimin e deputetit.

Kryetari i Kuvendit deklaroi se parlamenti nuk mund të tolerojë kriminelët në sallë. Deputetja Gedi ishte incizuar e përgjakur dhe raportohet se Rashid Kassim Amin e kishte goditur pas një mosmarrëveshjeje që kishin për financimin e një projekti, transmeton KTV.