Botë

Austria me qeveri kalimtare

Austria me qeveri kalimtare
 

Ministrat e ri në qeverinë kalimtare të Austrisë janë betuar sot dhe tani ka specialistë në vendet që mbetën të lira pas tërheqjes së anëtarëve nga Partia e Lirisë së Austrisë (FPO).

Në qeverinë e re të përkohshme austriake, Ministria e Mbrojtjes udhëhiqet nga një person ushtarak, zëvendësshefi i Shtabit të Përgjithshëm të Armatës austriake, gjenerali i përgjithshëm Johan Luif, i cili ishte në misionet ndërkombëtare në Kosovë dhe Bosnje e Hercegovinë.