Botë

Prokurorët amerikanë sekuestrojnë të gjitha gjërat e Assanget

Foto: Reuters
 

Prokurorët amerikanë sekuestruan sot çdo gjë që ishte e Julian Assanget gjatë kohës që gjendej në ambasadën e Ekuadorit në Londër, njoftoi WikiLeaks.

Mes këtyre objekteve ka dokumente ligjore, pajisje elektronike dhe kartela klinike. Madje ka edhe dy dorëshkrime të Assanget.