Botë

Kërkohet drejtësi për gazetaren afgane të vrarë në Kabul

Kërkohet drejtësi për gazetaren afgane të vrarë në Kabul

Politikanët afganë dhe aktivistët për të drejtat e grave janë duke kërkuar drejtësi pas vrasjes së gazetares së mirënjohur dhe këshilltares politike, Mina Mangal.

Mangal, që ka punuar si moderatore televizive para se të përfshihej në politikë, është vrarë në Kabul ditën e shtunë.