Botë

Mësimdhënësve në Floridë iu lejohet të bartin armë në klasë

 

Ligjvënësit në Floridë e kanë miratuar të mërkuren ligjin, i cili iu lejon mësimdhënësve që të bartin armë nëpër klasë, duke e shtrirë në këtë mënyrë programin e nisur pas sulmit me viktima në një shkollë të mesme në Parkland, me qëllim të parandalimit të vrasjeve në të ardhmen.

Dhoma e Përfaqësuesve në Floridë ka fituar me 65 vota “për” dhe 47 “kundër”, për miratimin e këtij ligji, teksa Senati i këtij shteti e kishte miratuar javën e kaluar, transmeton Koha Ditore.