Botë

Spanjollët votojnë në zgjedhjet e përgjithshme

Spanjollët votojnë në zgjedhjet e përgjithshme

Në Spanjë, qytetarët po votojnë në zgjedhjet e përgjithshme. Njëherësh, këto janë zgjedhjet e treta në katër vjetët e fundit.

Votimet kanë nisur në ora 9:00 sipas kohës lokale dhe pritet të përfundojnë në ora 20:00.