Botë

Gratë dhe fëmijët që s’i do kush

Gratë dhe fëmijët që s’i do kush

Kampi Al-Hoc në Sirinë verilindore është mbushur me njerëz të zemëruar, pyetjeve të së cilëve nuk po u përgjigjet kush.

Brenda kampit janë gratë dhe fëmijët e militantëve të “Shtetit Islamik” (ISIS). Janë gra e fëmijë të braktisur nga burrat dhe baballarët pas rënies së kalifatit të vetëshpallur, por edhe pas rënies së qeverive të tyre që nuk i njohu kush, shkruan sot Koha Ditore.