Botë

Vazhdojnë mosmarrëveshjet territoriale ndërmjet Rusisë dhe Japonisë

 

Ministri i Jashtëm i Rusisë, Sergei Lavrov, tha të hënën se ende ekzistojnë disa pika të rëndësishme të cilat po e pengojnë një marrëveshje paqeje me Japoninë.

Të dyja vendet po synojnë të përmbyllin mosmarrëveshjet territoriale që datojnë që nga përfundimi i Luftës së Dytë Botërore.