Botë

Digjen 11 autobusë në Londër

Digjen 11 autobusë në Londër
 

Nga zjarri që ka përfshirë një garazh në juglindje të Londrës, janë djegur 11 autobusë dhe rreth 60 zjarrfikës janë duke punuar në lokalizimin e zjarrit.

Në garazhin në Farnborough Hill të Orpingtonit, siç njofton brigada e zjarrfikësve, janë tetë vatra zjarri.