Botë

Moska dhe Riadi nisin projekte në vlerë 3 miliardë dollarë

 

Rusia dhe Arabia Saudite deri në fund të vitit do të fillojnë projektet e përbashkëta në vlerë prej tre miliardë dollarësh, deklaroi të hënën kryesuesja e Federatës së Këshillit të Rusisë, Valentina Matvijenko.

Edhe pse Arabia Saudite është partneri i dytë më i madh tregtar i Rusisë në mesin e vendeve arabe, vëllimi i tregtisë reciproke në vitin e kaluar ishte ulur dukshëm.