Botë

Mali i Zi i ngreh përmendore Titos

Mali i Zi i ngreh përmendore Titos
 

Kuvendi komunal i Podgoricës ka miratuar propozimin e kryebashkiakut të kryeqytetit malazez, Ivan Vukoviq që në Podgoricë t’i ngrihet përmendore ish-liderit jugosllav, Josip Broz Titos.

Vendimin e tillë e kanë mbështetur asamblistët e partisë në pushtet dhe dy asamblistë të Lëvizjes Qytetare, URA.