BETIMI PËR DREJTËSI

Përkundër raportimeve të “Betimi për Drejtës”, Nagavci thotë se s’e di që rektorja ka vepër penale

Ministrja Arbërie Nagavci

Përkundër raportimeve të “Betimi për Drejtës”, Nagavci thotë se s’e di që rektorja ka vepër penale

 

Lidhur me këtë konkurs, “Betimi për Drejtësi” e ka pyetur edhe ministren e MAShTI-t, Arbërie Nagavci, nëse është në dijeni që rektorja e përzgjedhur në Universitetin e Mitrovicës është e dënuar  për vepër penale. 

Ajo ka deklaruar se s’ka njohuri që Deva ka vepër penale.

Gazetarja: Ju kemi bërë ftesë dy herë radhazi për intervistë mirëpo nuk keni pranuar…

Ministrja Nagavci: Jo që nuk kam pranuar por e kam pas agjendën super të nxanun. E sot nëse kishit mujt me na lënë me përfundu këtë aktivitet se jemi ardh.

Gazetarja: Po. Vetëm një pyetje e kam shumë shkurtë…

Ministrja Nagavci: Të gjitha pyetjet shkurt dhe gjatë ju kthejmë përgjigje brenda ditës përmes email-it.

Gazetarja: A jeni në dijeni që rektorja Nurtene Deva ka vepër penale dhe prapë është zgjedhë rektore në Universitetin e Mitrovicës, për të cilën ne kemi raportu?

Ministrja Nagavci: Jo nuk jam në njohuri që ka vepër penale. Këtë pyetje të cilën e keni të lutem e dërgon me shkrim brenda ditës ju kthejmë përgjigje.

 

Lexo përditësimet tjera
Nurtene Deva

“Kontrabandimi” i rektores në Universitetin e Mitrovicës

E dënuara me vepër penale të korrupsionit nga Gjykata Themelore në Mitrovicë tashmë është në krye...