Auto

Peugeot 508 i ri debuton më 2018

 

Peugeot 508 u lansua në vitin 2011 si pasardhës i familjes 407 dhe tani kompania franceze po bëhet gati për pasardhësi e kësaj familje.

Modeli i ri 508 pritet të vijë vitin e ardhshëm dhe do të rivalizojë Opel Insignian e re e Serinë 3 të BMW-së.