Auto

Tesla do të fillojë dorëzimin e modelit të ri, ky është çmimi

 

Tesla do të fillojë shitjet e automjeteve elektrike “Cybertruck” të nisur prej kohësh, të enjten.

“Cybertruck”, modeli i parë i ri i Teslës në gati katër vjet, është kritik për reputacionin e tij si prodhues i automjeteve inovative. Në një kohë kur kompania po lufton me konkurrencën në rritje, “Cybertruck” është çelësi për gjenerimin e shitjeve, megjithëse jo në masën e modeleve 3 dhe Y me volum të lartë të kompanisë, raportoi Guardian.