Auto

Tesla do t’i lansojë 10 Cybertruck më 30 nëntor

 

Vetëm 10 copë të Cybertruck do t’i dërgojë kompania Tesla në debutimin e SUV-it më 30 nëntor. Kompania amerikane bërë të ditur se në këtë lansim do të jenë vetëm 10 Cybetruck, derisa dërgesat dhe shitjet do të jenë në gatishmëri gjatë dhjetorit.

Tesla ende s’i ka bërë të ditura specifikat dhe çmimin e automjetit, ndërsa rreth tij ka pasur shumë të pathëna.