Auto

Supervetura e re Porsche 911 GT3 RS

 

Janë bërë të ditura detajet e superveturës së re Porsche 911 GT3 RS. Për dallim nga vetura GT3 R që ndan shumicën e paketës së saj teknike me veturën e garave, ky model i ri RS do të jetë pa kufizime të përcaktuara nga Federata Botërore e Automobilizmit (FIA), shkruan “Autoexpress”.

Porsche do të prodhojë vetëm 77 vetura të tilla dhe do të kushtojnë nga 951 mijë euro për copë.