Auto

Apollo lanson tri koncepte të reja

 

Apollo Automobil ka prezantuar tri koncepte të reja të veturave në panairin e Hong Kongut. Tri modelet paralajmërojnë gjeneratën e re të brendit dhe shtytjen e kompanisë drejt mobilitetit të ngasjes së pastër.

Vetura më e rëndësishme ishte Apollo EVision S. Ajo është katër ulëse elektrike, me kompaninë që thotë se është e dizajnuar për familjet.