Auto

Foxconn i Tajvanit tregon tre prototipe të automjeteve elektrike

 

Gjigandi teknologjik i Tajvanit, Foxconn, zbuloi të hënën tre prototipet e tij të parë të automjeteve elektrike, duke nënvizuar planet ambicioze për t'u diversifikuar larg rolit të tij në ndërtimin e pajisjeve elektronike të konsumit për Apple dhe firmat e tjera të teknologjisë.

Automjetet - një SUV, një sedan dhe një autobus - u prodhuan nga Foxtron, një ndërmarrje e përbashkët midis Foxconn dhe prodhuesit tajvanez të veturave Yulon Motor.