Auto

BMW përditëson modelet X3 dhe X4

 

Prodhuesi gjerman i veturave, BMW, ka përditësuar linjat e modeleve X3 dhe X4, me ndryshime në dizajn e duke shtuar teknologji të re. Përditësimi ka prekur edhe variantet X3 M dhe X4 M.

BMW-ja ka dhënë detaje për ndryshimet, specifikat e reja e ka zbuluar edhe çmimet për modelet e reja.