Auto

Përfundon greva e punëtorëve në fabrikën e Volvos

FOTO: AP
 

Greva në një fabrikë të Volvos në Virxhinia të Amerikës ka përfunduar pas një marrëveshje midis sindikatës së punëtorëve dhe prodhuesit të veturave.

Këshilli UAW Volvo Truck ka thënë të premten se punëtorët e Volvo Truck planifikohen të kthehen në ndërrimet e tyre të rregullta të hënën.