Auto

Fiat bashkëpunon me Google për veturat e reja

Fiat bashkëpunon me Google për veturat e reja
 

Fiat ka bërë një bashkëpunim me Google në përpjekje për të bërë digjitalizimin e veturave.

Ky mund të jetë bashkëpunimi më ekstrem i deritanishëm. Fiat 500s, 500X crossover dhe 500 L MPV janë ‘çanta’ të brendit me ngjyra dhe grafikë të Google, dhe "Hey Google" do të gdhendet mbi rrotat e përparme.