Auto

Sa kushton Mercedes-i i ri S-Class

Sa kushton Mercedes-i i ri S-Class

Në fillim të shtatorit, Mercedes prezantoi gjeneratën e re të klasit S, dhe tani dihen edhe çmimet e kësaj veture në tregun gjerman.

Ata që mund të përballojnë kënaqësinë e posedimit të një makine të tillë, siç transmeton BW, do të duhet të paguajnë të paktën 93,438 euro, që është çmimi i modelit bazë S350d me një motor 2.9 litra.