Auto

Kompania e re që synon t’ia prishë planet “Teslas”

Kompania e re që synon t’ia prishë planet “Teslas”

“Canoo”, një nga shumë kompanitë fillestare me ëndrrën për të marrë diçka në të ardhmen në një treg në rritje, mund të shpërthejë së shpejti.

Përmes një bashkimi, kompania do të fitojë një shtytje prej 600 milionë dollarësh dhe do të jetë e listuar në indeksin “Nasdaq” deri në fund të vitit, kur marrëveshja të kompletohet.