Auto

Prototipi, Bentley Mulliner Bacalar

 

Pasi që është me kulm të hapur, mund të paramendojmë se 12 pronarë eventualë të kësaj veture luksoze të edicionit të limituar, do të jetojnë dhe do të vozisin veturën diku ku dielli është i përjetshëm, vetura kushton 1.5 milionë sterlina, dhe nuk vozitet në shi.

Ka motorin prej 6.0 litra turbo W12 dhe shkon në 320 km\h. Të gjitha funksionet brenda i ka të digjitalizuara, dhe sistemi i ngrohjes është vetëm sa për sy e faqe, pasi që e ka kulmin e hapur dhe nuk ka shumë kuptim, shkruan Top Gear.