Auto

Suzuki dhe Toyota shkëmbejnë pjesët

Suzuki dhe Toyota shkëmbejnë pjesët

Toyota RAV4 mban kostumin e Suzukit.

Ose, të jemi më të saktë, është Suzuki Across, modeli i parë si prodhim i marrëveshjes në mes të dy prodhuesve japonezë për të bashkuar pjesët në një veturë të vetme, shkruan Car and Driver.