Auto

Renaulti mendon për kursime, heq nga planet modelin Espace

Renaulti mendon për kursime, heq nga planet modelin Espace
Foto: Reuters
 

Prodhuesi i njohur i veturave, Renault po përgatitet të reduktojë linjën e veturave të prodhuara, duke tërhequr edhe modelin e njohur Espace, si pjesë e planeve për të reduktuar koston e shpenzimeve.

Kompania, e prekur nga rënia e ish-shefit Carlos Ghosn dhe nga dështimi në tregun e vet, pritet të zbulojë planin e saj të detajuar për kursime në fund të muajit maj. Me të shpreson të ulë shpenzimet për dy miliardë euro në tre vjetët e ardhshëm, raporton Reuters.