Auto

Të izoluarit nga koronavirusi lehtësimin e gjejnë te biçikletat

 

Sidnej, prill (Guardian) – Shitësit e biçikletave në Australi janë duke u përballur me vështirësi për ta përballuar shtimin e kërkesave që nga muaji i shkuar, kur izolimi dhe masat e tjera për ndalim qarkullimi janë vënë në fuqi për shkak të shpërthimit të koronavirusit.

“Jemi tani letrat e reja të tualetit dhe të gjithë duan nga një copë”, ka thënë Grant Kaplan, menaxher në “GiantSydney”, një dyqan biçikletash në Sidnej, duke folur për të përditshmen britanike “Guardian”. “Nuk mund t’ia dalim me shitjet. Telefonat po cingërojnë pa ndalur”, ka thënë ai, duke qeshur teksa një thirrje tjetër i vinte menjëherë, shkruan sot Koha Ditore.