Auto

Aston Martini synon të bëhet “Ferrari Britanik”

Aston Martini synon të bëhet “Ferrari Britanik”

Aston Martini së fundi ka pasur vështirësi të mëdha, por fal një investimi të bërë nga Lawrence Stroll, i cili ka nën pronësi ekipin garues Racing Point F1, kjo kompani synon të rikthehet si markë ekskluzive në treg.

Si pjesë e investimit, miliarderi kanadez ka blerë 16.7 përqind të Aston Martinit, për 224 milionë dollarë, dhe është bërë shefi ekzekutiv i kompanisë, transmeton KOHA.