Auto

Arteoni dhe Tiguani në version hibrid arrijnë në fund të vitit

Arteoni dhe Tiguani në version hibrid arrijnë në fund të vitit

Prodhuesi prestigjioz gjerman, Volkswagen, njofton se është duke përgatitur ristilizimin e modeleve Arteon dhe Tiguan.

Gjithashtu, ky prodhues njofton se këto dy modele do t’i prezantojë edhe në version plug-in hibrid, transmeton Koha.net.