Auto

Musk përgëzon rivalin për veturën elektrike

Musk përgëzon rivalin për veturën elektrike
 

Gjithnjë e më shumë kompani tradicionale të automobilave kanë hyrë në tregun e automjeteve elektrike që Tesla ka kërkuar të dominojë.

Ford zbuloi të dielën modelin e saj më të ri Mustang Mach-E SUV me një ceremoni të shkëlqyer. Makina kushton 43.895 deri në 60,000 dollarë dhe përfshin karakteristika të ndryshme të ngjashme me Tesla, të tilla si një bagazh i përparmë dhe aktivizim pa zë për pronarët që të fillojnë makinat e tyre duke përdorur një aplikacion në smartphone të tyre.